Pävitykset

Uusin

26.1.2024

Se on sitten uusi vuosi ja uudet kujeet!

Hopeiset Sivut palaa juurilleen ja mukaan tuli mm. uusi Tulostettavaa-osio, jossa nyt alkajaisiksi kuvakaappauksista muokkaamani Ginga-animejuliste A3-koossa, sekä helmikuun A4-seinäkalenterikuva, molemmat Akakabuto-aiheisia!

Itse Gingasta tulee myös sisältöä muutenkin kuin fanitarinoideni osalta. Alkajaisiksi GNG-animekuvagalleria muutamalla kuvalla. Toistaiseksi nämä löytyvät Muuta-osion Hopeanuoli-otsakkeen alta. Vieraskirjassa kannattaa vinkata, jos toivoisi näiden osalta jotain tiettyä!

Blanke-galleriaan lisätty pari animekuvaa. :3


Vanhemmat

18.11.2023

Ulkoasu päivitetty! Sivusto sai hieman violetimman lookin vaihtelun virkistykseksi!

Blanke animessa -galleriaan iso kuvapläjäys, 9 kuvakaappausta Blankesta ja yksi Spotiesta (Blanke näkyy siinä myös, samoin kuin Spotie alimmaisessa Blanke-kuvasessa!)

Muuta-osion Fanitoiminta päivitetty ja Ginga-fanin kalenteri päivitetty vuodelle 2024! Lakkautetun Kaksoissola-sivuston ja -foorumin (joita jäämme kaikki kaipaamaan) linkit poistettu, uusia linkkejä lisätty ja linkkijärjestystä muuteltu.

Etusivun ilmettä uusittu ja kävijälaskuri lisätty!


26.4.2023

Koga Densetsu Yorun galleriaan kuva Theia-sudesta, päivityksiä Fanitoiminta-osioon (tieto Akakabutoconista!) ja 4 sivua lisää Pinkkinuoli-sarjakuvaa (kävijätoive).


25.2.2023

Latasin sivut viimein tänne uuteen web-hotelliin ja samalla tuli liuta uudistuksia! Blanken tarinaa pääsee viimein lukemaan kahden ensimmäisen luvun verran ja Kurohoshin tarinan peräti kokonaisuudessaan! Muuta-osioon lisätty myös vanha Pinkkinuoli-sarjakuvani, sekä linkki Hopeiseen Ginga-blogiin!

Yorun galleriaan lisätty 8 uutta kuvaa, Blanken galleriaan 1 kuva ja Pinkkinuoli-galleria osaksi sivuja 8 vähän tuoreemman Pinkkis-kuvan kera. Pinkkinuolen osat 0 ja 1 lisätty luettavaksi myös suoraan Hopeisilta Sivuilta - otan projektiksi lisätä koko sarjiksen tänne aikaa myöten!

Uusi Fanitoiminta-osio, jonne pyrin päivittelemään ajankohtaista Ginga-fanitukseen liittyvää tietoa ja vähän menneitäkin projekteja ja historian havinaa! :)

Sivustolle luotu myös uusi parempi Vieraskirja - jätä ihmeessä tassunjälkesi ja kerro mielipiteesi Hopeisista Sivuista! :)


13.5.2022

Lisätty Linkit ja Vieraskirja Muuta-osioon, sekä yhteistyökumppanin linkki. :3

Olin linkkejä metsästellessäni iloinen huomatessani, miten moni vanha eeppinen Hopsu-sivu onkaan vielä toiminnassa noiden isojen tuttujen lisäksi.

11.5.2022

Puuuuuuh! Saimpas aherrettua nämä sivut edes jonkunmoiseen julkaisukuntoon! Kurohoshi-osio jää vielä odottelemaan aikaansa, samoin tarinaosiot. (Pitää hiukan miettiä, miten ne toteutan.) Ainakin sain nuo Blanken ja Yorun tarinaosuuksien tieto-osiot ja galleriat kasaan, tästä on hyvä jatkaa! ^__^

12.5.2022

Vuosiluku sivun alapalkista korjattu ja uusi kuva Yorun galleriaan. Totta tosiaan, tämähän on Hopeisten Sivujen 20-vuotisjuhlavuosi, kun ajattelee, että alkujaan perustin sivuston (tuolloin kulkivat nimellä Äffän Blanke-sivut) alkujaan vuonna 2002, ajatella!

Hopeiset Sivut 2002 - 2023 © Raezla