Pävitykset

Uusin

26.4.2023

Koga Densetsu Yorun galleriaan kuva Theia-sudesta, päivityksiä Fanitoiminta-osioon (tieto Akakabutoconista!) ja 4 sivua lisää Pinkkinuoli-sarjakuvaa (kävijätoive).


Vanhemmat

25.2.2023

Latasin sivut viimein tänne uuteen web-hotelliin ja samalla tuli liuta uudistuksia! Blanken tarinaa pääsee viimein lukemaan kahden ensimmäisen luvun verran ja Kurohoshin tarinan peräti kokonaisuudessaan! Muuta-osioon lisätty myös vanha Pinkkinuoli-sarjakuvani, sekä linkki Hopeiseen Ginga-blogiin!

Yorun galleriaan lisätty 8 uutta kuvaa, Blanken galleriaan 1 kuva ja Pinkkinuoli-galleria osaksi sivuja 8 vähän tuoreemman Pinkkis-kuvan kera. Pinkkinuolen osat 0 ja 1 lisätty luettavaksi myös suoraan Hopeisilta Sivuilta - otan projektiksi lisätä koko sarjiksen tänne aikaa myöten!

Uusi Fanitoiminta-osio, jonne pyrin päivittelemään ajankohtaista Ginga-fanitukseen liittyvää tietoa ja vähän menneitäkin projekteja ja historian havinaa! :)

Sivustolle luotu myös uusi parempi Vieraskirja - jätä ihmeessä tassunjälkesi ja kerro mielipiteesi Hopeisista Sivuista! :)


13.5.2022

Lisätty Linkit ja Vieraskirja Muuta-osioon, sekä yhteistyökumppanin linkki. :3

Olin linkkejä metsästellessäni iloinen huomatessani, miten moni vanha eeppinen Hopsu-sivu onkaan vielä toiminnassa noiden isojen tuttujen lisäksi.

11.5.2022

Puuuuuuh! Saimpas aherrettua nämä sivut edes jonkunmoiseen julkaisukuntoon! Kurohoshi-osio jää vielä odottelemaan aikaansa, samoin tarinaosiot. (Pitää hiukan miettiä, miten ne toteutan.) Ainakin sain nuo Blanken ja Yorun tarinaosuuksien tieto-osiot ja galleriat kasaan, tästä on hyvä jatkaa! ^__^

12.5.2022

Vuosiluku sivun alapalkista korjattu ja uusi kuva Yorun galleriaan. Totta tosiaan, tämähän on Hopeisten Sivujen 20-vuotisjuhlavuosi, kun ajattelee, että alkujaan perustin sivuston (tuolloin kulkivat nimellä Äffän Blanke-sivut) alkujaan vuonna 2002, ajatella!

Hopeiset Sivut 2002 - 2023 © Raezla