Tervetuloa Hopeisille Sivuille!

Tassusi johtivat sinut yhdelle Suomen vanhimmista Hopeanuoli-fanisivuista. Hopeiset Sivut on uudistettu 2017 ja avattu pienen tauon jälkeen uudestaan toukokuussa 2022! Ne keskittyvät nyt Koga Densetsu -fanitarinasaagaani. Hopeisilla Sivuilla voit siis lukea Hopeanuoli-fanitarinoita, katsella niihin liittyviä piirroksia. Fanitarinoista saa myös halutessaan lähettää fanitaidetta sivulla julkaistavaksi. Kuvat voi mailata affaokami(at)hotmail.com!

Ginga Nagareboshi Gin

GNG tunnetaan Suomessa parhaiten nimellä Hopeanuoli. Kyseessä on karhukoirista kertova 80-luvulla ilmestynyt manga- ja animesarja, joka on julkaistu myös suomeksi. Sarjasta löytyy parhaiten tietoa sen omasta Wikistä, Gingapediasta.

Koga Densetsu -saaga

Koga Densetsu on Raezlan (ent. Äffä) vuosia työstämä Hopeanuoli-fanitarinasaaga. Sen alkuperäinen nimi oli Blanken tarina, mutta on vuosien varrella saanut Gingan lisäosien myötä eri sukupolvia käsitteleviä lisäosiaan (Koga Densetsu Yoru ja Koga Densetsu Kurohoshi). Blanke on 12-vuotiaana keksimäni OC, soturinarttu, joka taisteli Rikin armeijan riveissä. Blanke on syntynyt Igassa, mutta tuli karkoitetuksi nuorempana. Hän on Igojen vihollisklaania Kogaa johtaneen Kurojakin ja Chiinu-nimisen Igan tytär. Tästä juontaa juurensa saagan nimi, Koga Densetsu. Muissa Koga Densetsun osissa seikkailevat Blanken tytär Yoru, sekä heidän esiäitinsä Kurohoshi.

Vuosien saatossa Blanken tarina on kehittynyt ja muuttanut muotoaan sitä mukaa, kun lisää tietoa Gingan eri osien tapahtumista on tullut. Matkan varrella mukaan on tullut uusia hahmoja, kuten Yorun siskopuoli Suigin ja Yorun adoptoimat hybridikarhun pennut. Tarinan tavoitteena on täydentää Gingan universumiin asioita, mitä sieltä tarinan tekijän mielestä puuttuu. Esimerkiksi vahvat narttusoturit ja hyviskarhut. Koga Densetsu ilmestyy pääasiassa kirjoitettuna tarinana, mutta muihinkaan muotoihin tehdyt julkaisut eivät ole pois suljettuja.

Koga Densetsu on voittoa tavoittelematon faniprojekti ja alkuperäisen tarinan tekijänoikeudet kuuluvat Hopeanuolen piirtäjälle, Yoshihiro Takahashille.

Hopeiset Sivut 2002 - 2022 © Raezla