Fanitoiminta

Osioon pyrin kokoamaan ajankohtaisia vinkkejä Ginga-faneille, sekä kokoamaan tietoja viimeaikaisista faniprojekteista, miiteistä ja muusta toiminnasta.

Suomen Hopeanuoli-fanit ry

Aktiivista fanitoimintaa järjestämään perustettiin vuonna 2012 Suomen Hopeanuoli-fanit ry, jonka alla pyörii melko iso osa tämänpäiväisestä suomalaisesta Ginga-toiminnasta.

Hopeanuoli-faniyhdistys mm. järjestää Gingacon-tapahtumaa (seuraavaa suunnitellaan vuodelle 2024), julkaisee Tähdenlento-lehteä, toteuttaa Ginga-ohjelmaa tapahtumissa ja tekee erilaisia faniprojekteja, kuten keräilykortit, kalenterit, värityskirjat ja muuta vastaavaa. Yhdistyksen jäsenyys maksaa 16 euroa vuosi (tukijäsenyys 31 euroa) ja aktiivisuudella voi saada alennusta omaan jäsenmaksuunsa.

Eläintarinakerho Pörrö

Harrastusseura Revontulen jäsenkerho, joka on suunnattu Hopeanuolesta ja muista erilaisista eläintarinoista pitäville. Järestää mm. Pörröcon-tapahtumaa ja julkaisee Pörrö-lehtistä, jossa muiden sarjojen ohella juttua myös Hopeanuolesta! Pörröön voi liittyä liittymällä Harrastusseura Revontulen jäseneksi. Osa kerhon toiminnasta on kaikille avointa.

Kaksoissola-foorumi

Kaksoissola-foorumi on kaikille Ginga-faneille avoin kohtaamispaikka, jossa voi käydä syvällisiä keskusteluja sarjan maailmasta, jakaa omia fanitaiteitaan ja ihastella toisten Ginga-töitä ja vuorovaikuttaa monista muistakin aiheista. Sieltä löytyy myös osio tapahtumille, miiteille ja muille ajankohtaisille Ginga-faneja koskettaville uutisille.

Kustantajien ja valmistajien nurkassa pääsee vuorovaikuttamaan suoraan Ginga-mangaa suomeksi julkaisevan Sangatsu Mangan ja virallisia Hopeanuoli-oheistuotteita julkaisevan Pure Plasticin edustajien kanssa ja esittämään toiveita, palautteita ja ideoita niihin liittyen.


Ginga-fanin kalenteri 2023

Pörröcon 21.1.2023, Helsinki:
- Ginga Room (Suomen Hopeanuoli-fanit ry)
- Watership vs. Ohu -luento (Raezla)

Tampere kuplii 22.-26.3.2023, Tampere:
- Suomen Hopeanuoli-fanien pöytä

Chibi-Kibecon 22.4.2023, Espoo:
- Hopeanuolen susiosaa koskeva luento (Raezla)

Akakabutocon 13.5.2023, Espoo:
- Pitäjänmäen kirjastolla klo 10-16

Fanitori 30.6. - 1.7.2023, Tampere:
- Eläintarinakerho Pörrön pöytä

Hopeiset Sivut 2002 - 2023 © Raezla