Fanihahmot

Yoru

Blanken ja Smithin tytär, toinen tarinan päähenkilöistä. Joutuu adoptiosiskonsa Suiginin kanssa eroon emostaan ja veljestään. Ted-niminen luihu akita huijaa heistä käskyläisiään ja meinaa piestä pennut heidän alettuaan niskoittelemaan. Kyoshiro Shirogane seuraajineen pelastaa Yorun ja Suiginin ja he liittyvät tämän nuorista koirista koostuvaan huligaanijoukkoon.

Yoru ja Suigin liittyvät Ohun armeijaan Kyoshiron joukon mukana ja saavat kuulla vanhempiensa kohtaloista. Suiginin tausta selviää. Myöhemmin Yoru tutustuu Yukimuraan ja rakastuu tähän. Yukimuran kuoltua Suigin jää siskonsa avuksi huolehtimaan Yorusta pentuineen. Suigin surmaa hybridikarhuemon, jolloin jatkuviin vihollisuuksiin väsynyt Yoru adoptoi tämän orvoiksi jääneet pennut. Hän kasvattaa Takumaksi ja Tamikoksi nimeämänsä karhun shinobeiksi samalla tapaa kuin omat pentunsa.

Sodassa Theiaa vastaan Yorusta tulee seuraavan polven Shuu-soturi. Theia puraisee Yorun etujalan poikki ja Akame auttaa teroittamaan esiin jääneen luun, jolloin Yoru pystyy käyttämään sitä Shuu-Tosso Battougassa samalla tapaa kuin Shuuga aikoinaan.

Tulivuoren purkauduttua Ohussa Yoru tovereineen pakenee Kurohabakia Hokkaidon pohjoisosaan. Hän ja Torpedo jäävät taistelemaan, jotta heidän pentunsa, loukkaantunut Suigin ja hybridikarhut pääsevät pakoon. Kurohabakin joukot tappavat Torpedon ja Yorukin on vähällä päästä hengestään. Hän pelastautuu käyttämällä Kogien salatekniikkaa ja pysäyttää sydämensä. Myöhemmin Hoshijaki löytää elottoman oloisen Yorun ja meinaa haudata hänet, mutta Yoru virkoaa ja kieltää veljeään hautaamasta häntä elävältä.

Yorun myöhempi kohtalo on avoin, hän jää veljensä ja Kurosoran hoiviin pahasti loukkaantuneena.

Suigin

Ginin ja Sakuran kadonnut pentu, jonka Blanke adoptoi löydettyään hänet muutaman päivän ikäisenä lumihangesta. Tietämättä pennun taustoja Blanke nimesi hänet Suiginiksi, koska pentu näytti niin paljon ylipäällikkö Giniltä.

Suiginista kasvoi legendaarisen Rikin veroinen soturi, mitä tuli voimiin, nopeuteen ja taistelutaitoihin. Narttua ei kuitenkaan siunattu millään järin suurilla älynlahjoilla, mikä sitten osaltaan aiheutti uppiniskaiselle nuorelle soturille ongelmia hänen polkunsa varrella.

Suiginin elämän tähtihetki oli, kun hänestä tuli seuraavan polven Zetsu-soturi ja hän sai tehtäväkseen koota uudet Siriuksen soturit taisteluun Theiaa vastaan.

Jack / Hoshijaki

Yorun pikkuveli, Blanken ja Smithin poika Jack. Päätyi Tesshin-enonsa hoiviin ja ystävystyi "vanhoja hyviä Kurojakin aikoja" kaipaavien nuorten Kogien porukan kanssa. Jack muistutti väritykseltään Kogien legendaarista johtajaa, Kurohoshia, joka oli aloittanut kannibalismiperinteen. Tesshin oli moisen brutaaliuden päättänyt ja nuorten Kogien porukka haikaili vanhoja Kogan loistonpäiviä takaisin. Jack otti itselleen uuden nimen, Hoshijaki, Kurohoshin ja isoisänsä Kurojakin mukaan. Hän yritti kaapata vallan enoltaan, jonka jälkeen Tesshin karkoitti hänet seuraajineen Kogasta.

Hoshijaki seuraajineen liittoutui Ohulle kostoa hautovan jumalkeisarinna Theian uudelleen perustaman Mustien Susien Imperiumin kanssa. Theia otti Hoshijakin kumppanikseen ja heidän pojastaan Kurosorasta kasvatettiin seuraavan polven pimeyden soturien kapteeni.

Myöhemmin Hoshijaki teki parannuksen ja jopa pelasti sisarensa Yorun Kurohabakin sotureiden meinattua surmata hänet.

Blanke

Kurojakin tytär, yksi Ohun legendaarisista sotureista, jotka taistelivat Akakabutoa vastaan. Yorun ja Jackin emo, Suiginin adoptioemo. Tesshinin isosisko. Kuolee yrittäessään pelastaa Ginin Hougenilta.

Theia

Jumalkeisari Gaian tytär, joka onnistui pakenemaan Imperiumin tuhoutuessa joidenkin alaistensa avulla. Häijy isänsä veroinen susien hirmuhallitsija, jonka päämääränä on kosto Ohulle ja koko maan alistaminen valtaansa.

Lopulta Suigin tukenaan uuden polven kahdeksan koirasoturia ja Ohun armeija, onnistuu kukistamaan Theian. Jumalkeisarinna kohtaa loppunsa, kun Suiginin Battouga leikkaa hänen päänsä irti.

Sumiko

Puolipystyt korvat, punertavanoranssi väritys, musta Koga-harja ja akitamaiset kuviot. Yorun ja Yukimuran vanhin tytär.

Päätyy isona asumaan Sahaliniin.

Shiori

Yorun ja Yukimuran toiseksi vanhin tytär, muistutaa paljon isoisäänsä Smithiä, mutta omaa mustan sijaan oranssin värityksen. Aikuisena Sumikolla on muutama arpi päässään.

Päätyy isona asumaan Sahaliniin.

Susumu

Sumikon ja Shiorin pikkuveli, musta turkki ja oranssi Koga-harjas.

Päätyy isona asumaan Sahaliniin.

Taro

Yorun ja Yukimuran nuorin poika, kogamaisen punainen turkki akitalle ominaisin kuvioin.

Päätyy isona asumaan Sahaliniin.

Takuma

Toinen Yorun adoptoimista hybridikarhun pennuista. Monsoonin poika, joka on aikuisena samaa kokoluokkaa kuin isänsä ja isoisänsä Akakabuto. Lumenvalkoinen turkki, selässä kultaa ja hailakanruskeaa.

Osallistuu nuorena taisteluun Theian armeijaa vastaan. Päätyy myöhemmin Sahaliniin ja kohoaa koirien ja karhujen yhteisön uudeksi marsalkaksi.

Tamiko

Takuman sisko, aikuisena samaa kokoluokkaa Madaran ja Mosan kanssa. Lumenvalkea turkki, silmien yllä mustat pisteet. Saa veljensä tavoin Yorulta shinobikoulutuksen.

Osallistuu nuorena taisteluun Theian armeijaa vastaan. Muuttaa veljensä ja sisarpuoltensa kanssa Sahaliniin, jonne muodostuu heidän myötävaikutuksellaan villikoirien ja hybridikarhujen yhteisö.

Torpedo

Rocketin sisko, joka oli rakastunut Hougeniin uskoen olevansa tämän ainoa kumppani. Eli kotikoirana, kunnes synnytti Hougenin pennut, joista omistaja halusi eroon. Puri omistajaansa ja pakeni pentuineen. Joutui myöhemmin Tochigissa Ohun rivisotilaiden kanssa ongelmiin, kunnes Suigin ja Rocket saapuivat selvittämään tilannetta. Valkea borzoi hopeisilla laikuilla.

Liittoutuu Suiginin kanssa. Uhraa itsensä taistelussa Kurohabakin joukkoja vastaan, jotta hänen pentunsa, Suigin, Takuma, Tamiko ja Yorun pennut pääsevät pakoon. Myös hänen kanssaan taistelemaan jäävä Yoru on vähällä kuolla, mutta pelastautuu Kogien salatekniikalla.

Eris

Torpedon ja Hougenin tytär, pentueen vanhin. Muistuttaa erehdyttävästi isäänsä, mutta omaa aavistuksen pidemmän ja kiharaisen turkin, sekä sirommat naisellisemmat piirteet. Todella isokokoinen ja luullaan toisinaan Hougeniksi.

Deimos

Torpedon ja Hougenin vanhempi poika. Muistuttaa enemmän borzoita kuin tanskandoggia, mutta omaa harlekiinille omaisen täplityksen, joskin tummanruskean sellaisen. Saa aikuisena kaksi arpea kasvoihinsa taistellessaan Sahalinissa karhun kanssa.

Fobos

Torpedon ja Hougenin nuorempi poika.

GNG:n viralliset hahmot

Smith

Blanken puoliso, Yorun ja Jackin isä. Kuolee Ohussa taistelussa Torahampaan vallannutta geenimanipuloitua hirviötä vastaan jättäen pennuilleen esimerkin siitä, miten Ohun soturi elää ja kuolee.

Gingapedia

Gin

Ohun ylipäällikkö, Suiginin isä. Blanke kuolee yrittäessään pelastaa Ginin hänen jäätyään Hougenin vangiksi.

Gingapedia

Akame

Blanken setä (tarkkaanottaen tädin puoliso). Iga-klaanin entinen päällikkö ja tätä nykyä toinen Ohun kenraaleista Johnin ohella.

Kouluttaa Yorusta Shuu-soturin ja auttaa tätä teroittamaan luun eturaajasta, jonka Theia puraisi poikki.

Gingapedia

Kurojaki

Blanken ja Tesshinin isä, Jackin ja Yorun isoisä, Kurosoran isoisoisä

Gingapedia

Tesshin

Blanken pikkuveli, joka on noussut Kogan johtajaksi ja muuttanut lauman tavat isänsä ajoista monelta osin paremmiksi. Kogat ovat muunmuassa luopuneet brutaalista kannibalismin perinteestään, mikä kismittää joitakin vanhoja aikoja ihannoivia Kogan sotureita.

Tesshin ottaa Blanken Jack-pojan kasvatettavakseen, mutta tämä joutuu vaikutuksille altiiksi ja yrittää kaapata vallan Kogassa. Tesshin karkoittaa Hoshijaki-nimen ottaneen siskonpoikansa ja tämän seuraajat Kogasta.

Gingapedia

Yukimura

Weedin ja Suiginin kadonnut veli, Gunman johtaja, jolla on pakkomielle apinoiden kukistamisesta. Yorun kumppani, Sumikon, Shiorin, Susumun ja Taron isä. Kuolee taistelussa Shogunia vastaan.

Gingapedia

Rocket

Entinen Hougenin kätyri, joka teki parannuksen ja nousi yhdeksi Ohun armeijan luottosotureista. Rocketilla ja Suiginilla oli lyhyt romanssi, joka päättyi kaikkien luultua Suiginin kuolleen tulivuoren purkauduttua Ohussa. Kiban ja Bulletin isä.

Gingapedia

<< Yoru

Hopeiset Sivut 2002 - 2023 © Raezla