Fanihahmot

Blanke

Kurojakin ja Chiinu-nimisen Igan pentu, joka varttui Iga-klaanissa puolivuotiaaksi. Tuolloin kävi ilmi, että Blanken emo oli itse asiassa lojaali Kurojakille ja palasi tämän luo. Tästä johtuen Akame karkoitti myös Blanken, joka harhaillessaan Mie-kaupungissa tuli pelastaneeksi Spotie-nimisen dalmatialaisen ja pääsi asumaan tämän omistajan luo.

Blanken ja Spotien emäntä joutui Ohussa lasketteluonnettomuuteen, jonka jälkeen vuorilla harhailleet Blanke ja Spotie löysivät Rikin rotkosta, johon Akakabuto oli tämän paiskannut. Heistä tuli Rikin lauman ensimmäiset koirat.

Blanke ehti elää pitkän elämän Ohun soturina. Hän sai Smithin kanssa kaksi pentua, Yorun ja Jackin, sekä adoptoi Sakuran kadottaman Ginin tyttären Suiginin ja kasvatti tämän omanaan. Blanke kuoli yrittäessään pelastaa Ginin Hougenin joukoilta. Tommy, Rossi ja Lefty vaikuttuivat vanhan soturin rohkeudesta ja hautasivat hänet Hougenilta salaa, sekä päätyivät myöhemmin auttamaan Johnia, Reikaa ja Hiroa Blanken esimerkkiä seuraten.

Spotie

Blanken ystävä, leikattu dalmatialaisuros, joka oli Blanken ohella ensimmäinen Rikin laumaan kuulunut koira. Oli aluksi kolmannessa joukkueessa, mutta pyysi siirtoa toiseen joukkueeseen. Spotie näet piti Greatia parempana joukkueenjohtajana kuin Smithiä. Hän osallistui siis lauman Shikokun matkalle.

Animessa voi monessa kohtaa bongata Spotien ja Blanken näköiset koirat ja nelosessa Spotiella on jopa repliikki: "Johtaja kutsuu meitä!"

Spotie kaatui Torahampaalla taistelussa Akakabuton kätyreitä vastaan. Blanke tappoi kostoksi hänet surmanneen karhun. Spotien kuoleman voi bongata animesta.

Chiinu

Akamen puolison sisar, joka jäi Kogien vangiksi ja rakastui Kurojakiin. Myöhemmin Igat onnistuivat vapauttamaan hänet ja Chiinu synnytti Blanken Itoh-talossa. Häntä karsastettiin vihollisen johtajan näköisen jälkeläisensä vuoksi, mutta Chiinu sinnitteli antaakseen pennulleen mahdollisuuden kasvaa. Blanken ollessa puolivuotias Chiinu kuitenkin palasi Kurojakin luo. Hän sai myöhemmin surmansa taistelussa entisiä laumatovereitaan vastaan yritettyään opastaa Kogat pyhien kääröjen kätköpaikalle.

GNG:n viralliset hahmot

Riki

Ohun ensimmäinen ylipäällikkö, jonka Blanke ja Spotie löysivät virumassa rotkon pohjalla muistinsa menettäneenä. Tuolla karismaattisella akitalla oli vain yksi päämäärä: surmata Akakabuto-karhu. Myös Spotiella ja Blankella oli kauna samaista karhua kohtaan tämän syöstyä heidän emäntäänsä kuljettaneen ambulanssin alas vuoristotieltä. (Vuosia myöhemmin Yoru ja Suigin kuitenkin kohtasivat hänet elossa.)

Gingapedia

Hyena

Ei alkuun tule toimeen Blanken ja Spotien kanssa, koska tunnetaan Sniperin hännystelijänä. Ystävystyy Blanken kanssa palattuaan laumaan sen jälkeen, kun oli paljastunut Sniperin vakoojaksi. Blanke puolestaan häpeilee esiin tullutta Koga-taustaansa, jolloin näistä kahdesta tulee hyviä ystäviä ja ehkä vähän enemmänkin... Hyena kuitenkin "kuolee" Suuressa Taistelussa pelastaessaan Benin Sniperiltä ja Blanke suree tätä pitkän aikaa.

Gingapedia

Akame

Blanken setä (tarkkaanottaen tädin puoliso) ja synnyinlauman johtaja. Karkottaa Blanken puolivuotiaana Iga-klaanista tämän emon palattua Kurojakin luo. Estää myöhemmin Blankea hyppäämästä Kogien perässä palavaan Itoh-taloon ja toteaa, ettei Blanke ole Iga tai Koga. Ohun laumassa Blanke ja Akame sopivat vuosien myötä vanhat kaunansa ja osallistuvat kumpikin Blanken pikkuveljen Tesshinin koulutukseen

Gingapedia

Kurojaki

Blanken isä. Blanke tapaa Kurojakin yhden ainoan kerran vältellessään laumatovereitaan. Kaksikko ei puhu toisilleen mitään, Kurojaki seisahtuu hetkeksi katsomaan Blankea (luullen tätä oletettavasti yhdeksi laumansa jäsenistä) ja jatkaa sitten matkaansa palavalle Itoh-talolle kohtalokkain seurauksin.

Gingapedia

Tesshin

Blanken orvoksi jäänyt pikkuveli, jonka kasvattamiseen myös Blanke osallistui. Huolehti myöhemmin Kogaan palattuaan Jackista, joka kuitenkin kääntyi kasvettuaan Tesshiniä vastaan ja yritti kaapata tältä Koga-klaanin johtajuuden siinä onnistumatta.

Gingapedia

Hakuro

Ei luultavammin olisi saapunut lainkaan Suureen Taisteluun, ellei Blanke olisi tullut Hokkaidolle ja ujuttanut ideaa Hakuron päähän. (Animessa Blanke puhuu Ohun lauman löytäneelle Hakurolle: "Minähän sanoin, johtaja, Ohu on etelämpänä." auttaessaan laumatovereitaan näiden bluffissa.)

Susia vastaan käydyn taistelun jälkeisinä aikoina Hokkaidoa alkoivat terrorisoida valkoiset tiikerit. Blanke, Smith ja joitakin entsisiä kolmannen joukkueen sotureita saapuu auttamaan Hakuroa taistelussa näitä vastaan.

Gingapedia

<< Blanke

Hopeiset Sivut 2002 - 2023 © Raezla